Concerten

De Sint-Maartenskerk opent haar deuren voor verschillende concerten. Van koorconcerten tot orgelconcerten tot popconcerten. 

MEER INFORMATIE

Torenbeklimmen

Altijd al op de karakteristieke toren willen staan? Onder begeleiding van een ervaren gids kunt u de 281 treden tellende toren beklimmen. Eenmaal boven heeft u een adembenemend uitzicht over Zaltbommel en de weide omgeving.

Meer informatie

Scholenproject

Bij de Sint-Maartenskerk hebben we een speciaal educatieproject ontwikkeld voor de groepen 7 en 8 van de basisschool. De kinderen maken een rondgang in en om de kerk, ze doen kennis op over het gebouw en kunnen ook hun creativiteit kwijt.

Meer informatie

Speurtocht

Het is mogelijk om in de Sint-Maartenskerk een speurtocht tet doen die u door de kerk leidt. Een leerzame en amusante tocht.

Meer informatie

Bollenpracht

In de lentemaanden staat het gazon rondom de kerk in bloei: 100.000 bolletjes van 12 verschillende soorten zetten de kerk letterlijk in een zee van bloemen. Deze bolletjes zijn zogenaamde verwilderings- of stinzenbollen, die vroeg bloeien en ieder jaar opnieuw hun bloemenpracht laten zien.

Meer informatie

ProefLOKAAL

ProefLOKAAL Bommelerwaard zet de Bommelerwaard op de (menu)kaart. Lekkers van telers, boeren, chef-koks, bakkers, wijnspecialisten, slagers, traiteurs. Enthousiaste producenten en samenstellers: ze presenteren de smakelijkste resultaten van hun samenwerking gebundeld in ProefLOKAAL.

meer informatie