Verhuur

Op zoek naar een unieke locatie voor je evenement? De Sint-Maartenskerk Zaltbommel biedt verhuurmogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring! Met haar historische charme en imposante architectuur is de kerk de perfecte setting voor bruiloften, concerten, lezingen en andere bijzondere gelegenheden. De ruime en sfeervolle binnenruimte, samen met het prachtige orgel en de adembenemende glas-in-loodramen, zorgen voor een betoverende ambiance. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden om de Sint-Maartenskerk Zaltbommel te huren voor jouw speciale evenement!

verhuur informatie

Concerten

Geniet van betoverende klanken in de historische pracht van de Sint-Maartenskerk Zaltbommel! Ontdek de unieke concertervaring in deze eeuwenoude kerk met haar indrukwekkende architectuur en geweldige akoestiek. Laat je meevoeren door meeslepende orgelconcerten, zangavonden en andere muziek concerten Mis het niet en bekijk onze concertagenda. 

concerten agenda

Exposties

Kom en ontdek de kunsts van de Sint-Maartenskerk! Van intrigerende schilderijen tot indrukwekkende beeldhouwwerken, de exposities in deze historische kerk bieden een unieke culturele ervaring. Laat je betoveren door de prachtige tentoonstellingen die de rijke geschiedenis en het artistieke erfgoed van de kerk belichten. Bewonder de vakmanschap en de creativiteit van lokale en internationale kunstenaars. Mis deze kans niet om te genieten van de diverse en boeiende exposities in de Sint-Maartenskerk Zaltbommel!

exposities

Torenbeklimmen

Altijd al op de karakteristieke toren willen staan? Onder begeleiding van een ervaren gids kunt u de 281 treden tellende toren beklimmen. Eenmaal boven heeft u een adembenemend uitzicht over Zaltbommel en de weide omgeving.

toren beklimmen

Scholenproject & Speurtocht

Bij de Sint-Maartenskerk hebben we een speciaal educatieproject ontwikkeld voor de groepen 7 en 8 van de basisschool. De kinderen maken een rondgang in en om de kerk, ze doen kennis op over het gebouw en kunnen ook hun creativiteit kwijt.

Of het is mogelijk om in de Sint-Maartenskerk een speurtocht tet doen die u door de kerk leidt. Een leerzame en amusante tocht.

Meer informatie

Speurtocht

Ga op avontuurlijke speurtocht in de eeuwenoude Sint-Maartenskerk Zaltbommel! Verken de verborgen hoeken van deze prachtige kerk terwijl je op zoek gaat naar aanwijzingen. En spannende en educatieve activiteit waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis, kunst en architectuur van de kerk. Ga de uitdaging aan en beleef een unieke speurtocht vol ontdekkingen in de fascinerende omgeving van de Sint-Maartenskerk Zaltbommel!

Meer informatie

©  Stichting Sint Maarten Zaltbommel

Facebook
YouTube
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial