Verhuur

Trouwen

De mooiste dag van uw leven moet natuurlijk afspelen in de mooiste locatie van Zaltbommel: de Sint-Maartenskerk! Sinds eeuwen wordt dit Rijksmonument gebruikt voor inzegeningen van huwelijken. Deze inzegeningen kunnen ook een niet-kerkelijk karakter hebben: de kerk is erkend als gemeentelijke trouwlocatie waar het burgerlijk huwelijk kan worden voltrokken.
Meer informatie

Uitvaart

Geen mens is hetzelfde. Juist bij het nemen van afscheid is het belangrijk om in gepaste stijl en ambiance bijeen te komen. Bij een uitvaart komen veel emoties kijken en alles staat in het teken van een waardig afscheid. Wij zijn ons daar erg van bewust. Daarom luisteren wij naar uw wensen en zullen wij elke bijeenkomst persoonlijk en waardig benaderen.

Meer informatie

Zakelijke events

De Sint-Maartenskerk kan verhuurd worden voor zakelijke events zoals congressen, productpresentaties, shows en beurzen, workshops en relatie-events.

meer informatie

Beurzen en markten

De Sint-Maartenskerk biedt de ruimte voor beurzen of markten. Met haar indrukwekkende zuilen, sierlijke gewelven en prachtige ornamenten zorgt de kerk voor een sfeervolle ambiance, perfect voor uw evenement.

meer informatie

Catering

Wilt u een hapje eten of drinken aanbieden tijdens uw evenement? Sint-Maartenskerk denkt graag met u mee en biedt cateringmogelijkheden.

Meer informatie

Exposities

Bent u opzoek naar een expositieruimte in Zaltbommel? Dan is de monumentale Sint-Maartenskerk een ideale locatie. Of het voor uw eigen kunst of in opdracht is, het beheer van de Sint-Maartenskerk denkt graag met u mee voor de beste oplossing

Meer informatie

Het Orgel

Het is mogelijk om het orgel te huren. U kunt zelf spelen onder begeleiding of alleen.

meer informatie

Klokluiden

De kerk heeft 3 soorten klokken die kunnen worden geluid voor een special evenement. Of het over een trouwerij, geboorte of uitvaart gaat, voor een kleine vergoeding kunt u de klokken laten luiden.

meer informatie

Arrangementen en prijzen

Voor een gedetaileerde lijst over al onze arrangementen en bijbehorende kosten kunt u hier terecht.

meer informatie

©  Stichting Sint Maarten Zaltbommel

Facebook
YouTube
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial