Verhuur

Het is mogelijk om de Sint-Maartenskerk te huren voor uw evenement. tal van activiteiten zijn mogelijk. of het uw trouwerij, uitvaart van een dierbare, een beurs of uw zakelijke event. bij ons bent u aan het juiste adres

meer informatie

Concerten

De Sint-Maartenskerk opent haar deuren voor verschillende concerten. Van koorconcerten tot orgelconcerten tot popconcerten. 

MEER INFORMATIE

Exposties

De Sint-Maartenskerk opent haar deuren voor diverse exposities welke werken zijn er vandaag te bezichtigen? kom gerust gratis kijken

meer informatie

Torenbeklimmen

Altijd al op de karakteristieke toren willen staan? Onder begeleiding van een ervaren gids kunt u de 281 treden tellende toren beklimmen. Eenmaal boven heeft u een adembenemend uitzicht over Zaltbommel en de weide omgeving.

Meer informatie

Scholenproject & Speurtocht

Bij de Sint-Maartenskerk hebben we een speciaal educatieproject ontwikkeld voor de groepen 7 en 8 van de basisschool. De kinderen maken een rondgang in en om de kerk, ze doen kennis op over het gebouw en kunnen ook hun creativiteit kwijt.

Of het is mogelijk om in de Sint-Maartenskerk een speurtocht tet doen die u door de kerk leidt. Een leerzame en amusante tocht.

Meer informatie

Speurtocht

Het is mogelijk om in de Sint-Maartenskerk een speurtocht tet doen die u door de kerk leidt. Een leerzame en amusante tocht.

Meer informatie

Bollenpracht

In de lentemaanden staat het gazon rondom de kerk in bloei: 100.000 bolletjes van 12 verschillende soorten zetten de kerk letterlijk in een zee van bloemen. Deze bolletjes zijn zogenaamde verwilderings- of stinzenbollen, die vroeg bloeien en ieder jaar opnieuw hun bloemenpracht laten zien.

Meer informatie
Sint-Maartenskerk te Zaltbommel

De Sint-Maartenskerk is gelegen in centraal Nederland, op slechts 5 autominuten van de A2. Wij stellen onze evenementenlocatie beschikbaar voor het organiseren van diverse soorten evenementen in Zaltbommel. Voor kleine en grote groepen tot ongeveer 1100 personen.

Concerten, bruiloften, feesten, beurzen, uitvaarten, inspiratiedagen en zakelijke bijeenkomsten zoals workshops, trainingen, vergaderingen en seminars.

webshop
 Volg ons op Facebook!
 
webshop