Bollenpracht

In de lentemaanden staat het gazon rondom de kerk in bloei: 100.000 bolletjes van 12 verschillende soorten zetten de kerk letterlijk in een zee van bloemen. Deze bolletjes zijn zogenaamde verwilderings- of stinzenbollen, die vroeg bloeien en ieder jaar opnieuw hun bloemenpracht laten zien.

Een boeiend mozaïek verbindt interieur en exterieur van de monumentale kerk. Het ontwerp, bestaand bloem- en bladornamenten en de mispelbloesems uit het Zaltbommelse gemeentewapen is gebaseerd op de ornamenten van een aantal ‘secco’s’ uit de kerk. Vooral vanaf de toren levert dit een spectaculair beeld op.

Sint-Maartenskerk te Zaltbommel

De Sint-Maartenskerk is gelegen in centraal Nederland, op slechts 5 autominuten van de A2. Wij stellen onze evenementenlocatie beschikbaar voor het organiseren van diverse soorten evenementen in Zaltbommel. Voor kleine en grote groepen tot ongeveer 1100 personen.

Concerten, bruiloften, feesten, beurzen, uitvaarten, inspiratiedagen en zakelijke bijeenkomsten zoals workshops, trainingen, vergaderingen en seminars.

webshop
 Volg ons op Facebook!
 
webshop