Concerten

Zaterdag 20 november 20:00 geannuleerd

De Messiah van Händel wordt  op zaterdag 20 november gebracht door het Koninklijke Zaltbommels Mannnenkoor – Belcanto (KZM-Belcanto,) gemengd koor met solisten en orkest onder leiding van Corné Mooibroek. Als solisten treden op Elma van den Dool (sopraan), Liesbeth van der Loop (alt), Erik Bomers (tenor) en Lars Terray (bas). Het Zaltbommels Begeleidingsorkest bestaat uit docenten van de muziekscholen in Rivierenland en hun leerlingen.

Privacy Settings
Consent to display content from Youtube
Consent to display content from Vimeo
Consent to display content from Google