Concerten  in de Sint-Maartenskerk

26 mei Hemelvaartsconcert Jos Moeke

aanvang 15.30 uur

kaartverkoop aan de kassa van de Sint-Maartenskerk.

volwassen € 10,0
kinderen t/m 12 jaar gratis

28 mei Hemelvaartsconcert Evan Bogerd

Op zaterdagavond 28 mei om 20.00 uur organiseert Stichting Vox Humana samen met de Maartenskerk Zaltbommel een Hemelvaartsconcert. Concertorganist Evan Bogerd bespeelt het Wolfferts-orgel met een programma dat in het teken staat van Hemelvaart.

Het concert opent met een opgetogen bewerking van Jan Zwart over Psalm 24.

Verder klinkt van Bach het Preludium en Fuga in g-Moll. Daarna volgen de Fantaisie in C van César Franck en een indrukwekkend symfonisch koraal over ‘Jesu meine Freude’ van Sigfrid Karg-Elert. Tussendoor improviseert Bogerd op verzoek. Een programma dat het orgel van Zaltbommel in alle mogelijkheden laat horen.  Koop hier uw kaarten