Scholenproject

Schoolklassen zijn van harte welkom in de Sint-Maartenskerk. Voor de groepen 7 en 8 van de basisschool is er een educatieproject ontwikkeld. Aan de hand van vragenlijsten maken de kinderen een rondgang buitenom de kerk en een rondgang door de kerk. Zo doen zij veel kennis op over het kerkgebouw. Als besluit volgt er een creatief gedeelte. Het programma beslaat een ochtend.

We gaan ervan uit dat op school de Reformatie en de 80-jarige oorlog is behandeld. Voor dit schoolproject wordt een financiële bijdrage gevraagd.

Voor de jongere bezoekers is er een leuke speurtocht opgezet. voor meer informatie neem contact met ons op

Privacy Settings
Consent to display content from Youtube
Consent to display content from Vimeo