Torenbeklimmen

Ervaren torengidsen brengen u via de uurwerkzaal en de klokkenstoel, waar de drie luidklokken hangen, naar de 5e trans. Na een beklimming van 281 treden staat u 62 meter hoog. Vanaf deze hoogte heeft u een adembenemend uitzicht over de stad Zaltbommel en de regio.

Wanneer
Van mei tot/met september op zaterdag en zondag om 14:00 en 15:15 uur. Kijk eerst voor de zekerheid op de agenda of de kerk is geopend.

Voor (groeps-)beklimming kan ook buiten de aangegeven tijden een afspraak worden gemaakt. Neemt u dan graag contact  op via   info@maartenskerk.nl

Voor wie
In verband met de veiligheid zijn torenbeklimmingen toegestaan voor kinderen van ten minste 1 .50 meter lengte. Maximaal 15 personen per groep.

Kosten
€ 5,00 vanaf 16 jaar per persoon.  Kinderen onder de 16- maar van voldoende lengte – betalen € 2,50