Met zijn Hoogte van meer dan 60 meter biedt de toren een uniek en spectaculair uitzicht over de middeleeuwse vesting van Zaltbommel, en wijde omstreken. Bij helder weer zie je de skyline van ’s-Hertogenbosch met de Magnifieke contouren van de Sint-Janskathedraal en aan de noordzijde van de toren, over de grote rivier de Waal de glorieuze Domtoren Van Utrecht.

Toren beklimmen

Deze ervaring met eigen ogen echt beleven? Dat kan!  De ervaren torengidsen brengen u  over de 281 eeuwen oude treden naar de uurwerkzaal en de grote luidklokken van de sint-Maartenstoren tot aan de spits, waar u kunt genieten van het uitzicht. Bij helder weer, strekt uw zicht van Zaltbommel naar Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Wanneer:

Zaterdag en zondag om 14:00 en 15:15

Of op afspraak:

Voor wie
In verband met de veiligheid zijn torenbeklimmingen toegestaan voor kinderen van ten minste 1,50 meter lang.

€ 5,00 p.p.

Privacy Settings
Consent to display content from Youtube
Consent to display content from Vimeo