Tentoonstelling KZM-Belcanto

De Sint-Maartenskerk heeft een extra bezienswaardigheid. Vanaf mei tot en met september staat de tentoonstelling van KZM-Belcanto.
In de tentoonstelling komt u alles te weten over de roemrijke geschiedenis van Het Koninklijke Zaltbommels Mannenkoor, Dameskoor Excelsior en Vereniging Opera en Belcanto Bommelerwaard.
Ook kunt u bij de kiosk de kroniek van KZM-Belcanto kopen, hierin wordt de geschiedenis van de koren uitgebreid verteld.

Gezocht: gastheren en -vrouwen

Sinds 3 maart is voor de Sint-Maartenkerk het nieuwe seizoen gestart: de openstelling voor bezoekers. Het afgelopen jaar werden een kleine 13.000 bezoekers ontvangen, waarbij niet meegeteld zijn bezoekers van kerkdiensten, concerten en andere evenementen. Wilt u kerk- of torengids zijn? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die naar eigen keuze kunnen worden ingeroosterd om bezoekers te verwelkomen in ons fraaie kerkgebouw. U bent verzekerd van een aantrekkelijke en ontspannende activiteit waarvoor beheerder Rein van Willigen tel. 06 – 1054 6082 bereid is alle gewenste informatie te verstrekken.

[tatsu_c

[/tatsu_row][/tatsu_section]