In memoriam

Herdenken wij Hugo Bakker, Wij zullen Hugo herinneren als een vriendelijk, toegankelijk en sociaal mens met een enorme muzikale begaafdheid. Waarmee hij niet alleen in Zaltbommel, maar ook ver daarbuiten mensen liet genieten met zijn liefde voor orgel, piano en klavecimbel.

In gedachten zijn we bij zijn vrouw en kinderen en naasten. Wij wensen hen heel veel sterkte

Gezocht: gastheren en -vrouwen

Veel dagjesmensen doen Zaltbommel aan en natuurlijk willen ze dan ook de Sint Maartenskerk graag van binnen zien.

Ook stad- en buurtgenoten vinden het fijn om zomaar even de kerk binnen te kunnen lopen,

een kaarsje aan te steken of nog te genieten van de tentoonstelling Bijbelse Beelden.

De kerk is van dinsdag t/m zondag geopend van 13.30 tot 16.30 uur.

Er is plaats voor  nieuwe vrijwilligers!

We zoeken gastvrouwen of -heren om de bezoekers in de kerk te ontvangen en enigszins wegwijs te maken,

Ook mensen voor begeleiding van de torenbeklimmingen zijn nodig.

Wie interesse heeft in een van deze afwisselende taken met veel boeiende ontmoetingen

kan contact opnemen met Wim Bijkerk via  ssm@maartenskerk.nl of 06 50 630 987.