Gezocht: gastheren en -vrouwen

In maart 2019 is voor de Sint-Maartenskerk een nieuwe seizoen gestart met de openstelling voor bezoekers. Het afgelopen jaar werden een kleine 11.000 bezoekers ontvangen, waarbij niet meegeteld zijn bezoekers van kerkdiensten, concerten en andere evenementen. Wilt u kerkgids zijn? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die naar eigen keuze kunnen worden ingeroosterd om bezoekers te verwelkomen in ons fraaie kerkgebouw.

Wilt u wat meer lichamelijk bijdragen? Dan bent u als torengids welkom ! U bent verzekerd van een aantrekkelijke en (ont-)spannende activiteit waarvoor Binnert Heldring (secretaris van het stichtingsbestuur) bereid is alle gewenste informatie te verstrekken. Belt u naar 06-49824909 of zendt een mail naar ssm@maartenskerk.nl