Tentoonstelling KZM-Belcanto

De Sint-Maartenskerk heeft een extra bezienswaardigheid. Vanaf mei tot en met september staat de tentoonstelling van KZM-Belcanto.
In de tentoonstelling komt u alles te weten over de roemrijke geschiedenis van Het Koninklijke Zaltbommels Mannenkoor, Dameskoor Excelsior en Vereniging Opera en Belcanto Bommelerwaard.
Ook kunt u bij de kiosk de kroniek van KZM-Belcanto kopen, hierin wordt de geschiedenis van de koren uitgebreid verteld.

Gezocht: gastheren en -vrouwen

Sinds 3 maart is voor de Sint-Maartenkerk het nieuwe seizoen gestart: de openstelling voor bezoekers. Het afgelopen jaar werden een kleine 13.000 bezoekers ontvangen, waarbij niet meegeteld zijn bezoekers van kerkdiensten, concerten en andere evenementen. Wij zijn op zoek naar nieuwe gastheren en -vrouwen!

[tatsu_c

[/tatsu_row][/tatsu_section]