Stichting Sint-Maarten

De Stichting Sint-Maarten heeft tot doel instandhouding, onderhoud, exploitatie van het monument en de belangstelling voor de Sint-Maartenskerk te bevorderen. De Stichting is erkend als ANBI-culturele instelling.

Zo’n 75 vrijwilligers dragen mede zorg voor de activiteiten: de openstelling – jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers – , de bezetting van de kiosk, rondleidingen, torenbeklimmingen en het bieden van de  mogelijkheid tot orgelspelen.

Voor informatie over evenementen, verhuur en gebruik van de kerk kijkt u voor contactmogelijkheden op de contactpagina.

Privacy Settings
Consent to display content from Youtube
Consent to display content from Vimeo
Consent to display content from Google