Tickets Kerstconcert 2018

Bestel hier uw kaarten

Beste muziekliefhebber,

Iedere keer weer ben ik onder de indruk van onze fascinerende en imposante Sint-Maartenskerk. Wist u dat het orgel tot de beste van Nederland behoort?

Onze eigen organist Hugo Bakker opende enkele maanden terug met sopraan Irene Maessen het orgelseizoen op zeer indrukwekkende wijze. Tegelijkertijd liep er een interessante tentoonstelling in onze kerk over het koor KZM Belcanto, bekend van de uitvoering van Karl Jenkins’ The Armed Man, tijdens de herdenking op 4 mei.

Met zoveel geweldig talent letterlijk om de hoek ligt een Kerstconcert met Hugo, Irene én KZM Belcanto voor de hand. Nadat ik deze mensen heb benaderd, wordt er meteen enthousiast gereageerd. Mijn mensen en ik zijn er trots op om u dit onvergetelijke Kerstconcert te kunnen presenteren.

Ik kijk er naar uit u te mogen verwelkomen in onze prachtige Sint-Maartenskerk, het warme hart van Zaltbommel.

Met vriendelijke groeten,

Ron Cretier

Directeur CMN Sint-Maartenskerk

PS. Voor het zover is vindt er op 9 december vanaf half vier, in de vernieuwde kapel van De Poorterij een ontmoeting plaats met genoemde sopraan Irene Maessen, in de reeks ‘In gesprek met…’.

Bestellen:

Te betalen: € -