Orgel zelf een keer bespelen?
Het Wolfferts-Heijneman-orgel kan bespeeld worden tegen een vergoeding. Organisten, die een  opleidingscertificaat van een conservatorium hebben behaald en kunnen tonen, mogen zelfstandig het orgel huren, of amateur organisten die auditie hebben gedaan.

Heeft u géén voltooide conservatoriumopleiding? Dan wordt een auditie als voorwaarde gesteld voordat u het orgel kunt huren. Hiervoor wordt een afspraak gemaakt de 1e organist van de Sint-Maartenskerk. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.
Als de auditie succesvol verloopt, dan is het orgel voortaan te reserveren voor eigen gebruik. Daarbij zijn ook toehoorders welkom tegen een vergoeding. Hierbij kan ook worden gezorgd voor onthaal. Kortom: uw eigen concert.

Mag u niet zelfstandig spelen? neem dan contact op met de het beheer.

Kijk voor de contactmogelijkheden op de contactpagina.

In memoriam

Herdenken wij Hugo Bakker, Wij zullen Hugo herinneren als een vriendelijk, toegankelijk en sociaal mens met een enorme muzikale begaafdheid. Waarmee hij niet alleen in Zaltbommel, maar ook ver daarbuiten mensen liet genieten met zijn liefde voor orgel, piano en klavecimbel.

In gedachten zijn we bij zijn vrouw en kinderen en naasten. Wij wensen hen heel veel sterkt.