Trouwen

De mooiste dag van uw leven moet natuurlijk afspelen in de mooiste locatie van Zaltbommel: de Sint-Maartenskerk!
Sinds eeuwen wordt dit Rijksmonument gebruikt voor  inzegeningen van huwelijken. Deze inzegeningen kunnen ook een niet kerkelijk karakter hebben: de kerk is erkend als gemeentelijke trouwlocatie waar het burgerlijk huwelijk kan worden voltrokken. Aansluitend kan desgewenst ook een kerkelijke inzegening van het huwelijk plaatsvinden.

Na het trouwen

Naast het formele gedeelte kunnen wij ook een bijdrage leveren bij de viering. Zo is een huwelijksreceptie  in aansluiting op de huwelijksvoltrekking mogelijk. Ook is het mogelijk om de klokken te laten luiden na de huwelijksceremonie. Kijk hiervoor op onze pagina over klokluiden

Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken en er wordt -vrijblijvend- samen met de beheerder een passend arrangement voor u ontwikkeld. Neemt u hiervoor tijdig contact op. Kijk voor de contactmogelijkheden op de contactpagina.

Sint-Maartenskerk te Zaltbommel

De Sint-Maartenskerk is gelegen in centraal Nederland, op slechts 5 autominuten van de A2. Wij stellen onze evenementenlocatie beschikbaar voor het organiseren van diverse soorten evenementen in Zaltbommel. Voor kleine en grote groepen tot ongeveer 1100 personen.

Concerten, bruiloften, feesten, beurzen, uitvaarten, inspiratiedagen en zakelijke bijeenkomsten zoals workshops, trainingen, vergaderingen en seminars.

webshop
 Volg ons op Facebook!
 
webshop