Uitvaart

Geen mens is hetzelfde. Juist bij het nemen van afscheid is het belangrijk om in gepaste stijl en ambiance bijeen te komen. Bij een uitvaart komen veel emoties kijken en alles staat in het teken van een waardig afscheid. Wij zijn ons daar erg van bewust. Daarom luisteren wij naar uw wensen en zullen wij elke bijeenkomst persoonlijk en waardig benaderen. U kunt rekenen op gastvrijheid, betrokkenheid en deskundigheid van al onze medewerkers.
Ontzorgen en service bieden staan bij ons centraal.

Zowel bij een rouwdienst als bij een rouwbijeenkomst zijn er mogelijkheden tot ontvangst vooraf of na afloop van de plechtigheid. Vaak wordt de stiltekapel gebruikt voor het opbaren en afscheid nemen.
Vanzelfsprekend hebben we een ruimte om de familie apart van de gasten te ontvangen. Samen met u en de uitvaartverzorger zullen wij in goed overleg komen tot een programma, de gewenste zaalindeling en eventuele aankleding van de locatie. 

Ook is het mogelijk als afscheid de klokken van de Sint-Maarten te laten klinken: zie hiervoor onder klokluiden

Voor meer contactmogelijkheden, kijk op de contactpagina.

Sint-Maartenskerk te Zaltbommel

De Sint-Maartenskerk is gelegen in centraal Nederland, op slechts 5 autominuten van de A2. Wij stellen onze evenementenlocatie beschikbaar voor het organiseren van diverse soorten evenementen in Zaltbommel. Voor kleine en grote groepen tot ongeveer 1100 personen.

Concerten, bruiloften, feesten, beurzen, uitvaarten, inspiratiedagen en zakelijke bijeenkomsten zoals workshops, trainingen, vergaderingen en seminars.

webshop
 Volg ons op Facebook!
 
webshop