Zakelijk event

De Sint-Maartenskerk is een unieke locatie voor uw zakelijk event. Zoekt u een locatie met karakter, sfeer en klasse waar zowel kleine als grote groepen terecht kunnen? Dan heten wij u van harte welkom voor congressen, vergaderingen, presentaties, exposities recepties, borrels, diners, feesten, shows en beurzen!

Neem contact op

Welk event past het best bij u?

Congres

Het doel van uw congres: inspireer uw publiek en lever een duidelijke boodschap. Sint-Maartenskerk helpt u daar graag bij. Met technische faciliteiten, flexibele medewerkers en unieke setting zorgt de Sint-Maartenskerk dat uw congres lang zal nablijven bij uw bezoekers. 

Shows en beurzen

Of het nu gaat om een (mode)show, horeca-event of een verzamelbeurs, de Sint-Maartenskerk maakt van uw show, presentatie of beurs een uniek evenement. De juiste combinatie van entourage, ontspanning en technische faciliteiten is van essentieel belang. De indrukwekkende zuilen, mooie gewelven en prachtige ornamenten zorgen voor een sfeervolle ambiance.

Relatie event

Of het voor nieuwe werkrelaties te werven is of om te versterken, Sint-Maartenskerk weet wat er nodig is om uw relatie event tot stand te brengen. Er zal worden gekeken naar de sfeer, aankleding en – mocht dat gewenst zijn – culinaire invulling. 

Diner, borrel en receptie

In de Sint-Maartenskerk kunt u in verschillende ruimtes een sfeervol diner, borrel of receptie geven voor zowel grote als kleine gezelschappen. Dineren in de 62 m hoge toren; het blijft een onvergetelijke belevenis. Ook de zijbeuken en het middenschip lenen zich uitstekend voor kleine en grote borrels/recepties.

(Bedrijfs)feesten

Dansen tussen de pilaren? De kerkzaal met het middenschip en de zijbeuken, maar ook de ‘winterkerk’bieden de ultieme gelegenheid voor een bruisend en sfeervol feest.

Nog meer mogelijkheden…

Uw bijeenkomst kan gecombineerd worden met het op 100 m gelegen en veelzijdige complex van Theater en Evenementenlocatie de Poorterij.

Sint-Maartenskerk te Zaltbommel

De Sint-Maartenskerk is gelegen in centraal Nederland, op slechts 5 autominuten van de A2. Wij stellen onze evenementenlocatie beschikbaar voor het organiseren van diverse soorten evenementen in Zaltbommel. Voor kleine en grote groepen tot ongeveer 1100 personen.

Concerten, bruiloften, feesten, beurzen, uitvaarten, inspiratiedagen en zakelijke bijeenkomsten zoals workshops, trainingen, vergaderingen en seminars.

webshop
 Volg ons op Facebook!
 
webshop